maanantai 4. marraskuuta 2013

Olipa ihana viikonloppu.

Olipa ihana viikonloppu.

Sain kokea viikonlopussa, mille maistuu hyvä ruoka ja viini sekoitettuna kahteen upeaan gentlemanniin omaa miestä unohtamatta.

Sain kokea periaatteessa kolme seksuaalisuuden elementtiä viikonlopun aikana.

Aikataulu muuttui hivenen ja pääsimme mökille jo perjantaina. Kyseinen mökki oli tyyliä business, porealtaineen ja hierovine tuoleineen. Tuollaisessa viihtyy hienosti viikonlopun ja ylikin, mutta pakko tähän todeta, että tykkään kyllä valtavasti "kolmen koon" mökeistäkin. Siis kaivo, kantovesi ja kynttilä tyylisistä askeettisista. Siellä on enemmän luonto ja ihmisyys läsnä.

Mutta perjantaiksi nämä kaverukset olivat kattaneet hyvän viini-illallisen koko seurueelle. Haudetut juurekset tekivät kauppansa hirven paistin kera. Illalla minua palvottiin ja pidettiin kauniisti hyvänä. Kanssani rakasteltiin rauhassa nautinnolla.

Lauantaina aamulla saavuin kolmen miehen kattamaan aamupalapöytään kuningattarena. Aamu alkoi kuohuviinillä, hedelmillä ja croissanteilla. Huomenten jälkeen vaivautuneisuutta kesti ehkä viitisen sekuntia, kun jo naurettiin ja vitsailtiin, että mitä tänään saisi olla. Huomaamatta humalluin kuoharista ja päädyimme aamupalan jälkeen neljästään saunaan. Sauna oli varustettu kaksilla vastakkaisilla lauteilla. Minä istuin yksin toisella puolella miesten ollessa kolmistaan vastakkaisella.
Sen verran olen kesän aikana vapautunut, että käytin tilanteen hyväkseni kiusatakseni miehiä.

Miehillä oli oluet ja minulla piccolo-pullo kuoharia. Miehet olivat nauravaisia, kuten minäkin. Ottaessani hörpyn kuoharista, sen kuohu yllätti ja juomaa purskahti päälleni. Pyyhin kuoharia sormillani iholtani ja nuolin sormiani provosoiden. Näytöstyyliin jalkojeni ollessa auki, vein etusormeni häpyhuulieni väliin ja koskettelin itsenäni hitaasti miehiä katsellen. Yllätyksekseni mieheni kalu ampaisi näystä ensimmäisenä pystyyn ja kaverusten melkein heti perässä. Harmittelin kovin, että miehiä ei olisi ollut neljää lisää. Olisi kerrankin voinut sanoa aidosti: "Seven Up". Nauru täytti saunan, mutta se hiljeni aika nopeasti, sillä suljin silmäni ja annoin sormieni liikkua pillussani.

Hetken hiljaisuuden jälkeen joku kosketti minua kiellellään....







9 kommenttia:

  1. Alkoipa tarina taas lupaavasti, kuten aina. Ikävä kyllä se vaan loppui IHAN liian aikaisin...

    VastaaPoista
  2. Hmmm.... Lupaan, että illan tapahtumat kerrataan varsin tarkasti.... Oli todella ihanaa ainakin omasta mielestäni. :-) Kiitti kun kommentoit!

    VastaaPoista
  3. Totta, alkoi mukavasti, mutta odotan lisää yksityiskohtia. Tarinankerronta on ollut sulavaa ja kiihoittavaa...

    VastaaPoista
  4. Wau... tuo on ollut varmasti aivan upea viikonloppu

    VastaaPoista
  5. Hieman irrallinen kysymys tästä kohdassa, mutta miten pitkään sinulla on yhteiseloa aviomiehesi kanssa takana?

    VastaaPoista
  6. Toivon että päivittäisit useammin blogiasi. Aika hitaaseen tahtiin juttu etenee..

    VastaaPoista
  7. Palautetta nopeammasta blogin päivityksestä olen saanut ja kritiikki tulee oikeaan osoitteeseen. En ole kyennyt riittävästi kirjoittamaan. Yritän olla enemmän. Arki haittaa - ja joskus vieraiden kanssa naiminen! :-)

    Irralliseen kysymykseen vastaus >>> Koska vanhempi lapsista on kohta aikuinen, niin aikas kauan!

    VastaaPoista
  8. Hei Anita,

    Kiitos mahtavasta blogista. Ainoa miinus on se, että kirjoitat liian harvoin ;)

    Olisin kiinnostunut kuulemaan siitä, että onko koolla väliä? Olet ollut miehesi kanssa jo pitkään ja nyt kun olet päässyt seikkailemaan, niin olisinkin kiinnostunut kuulemaan rehellisen mielipiteen, että tuntuuko isompi paremmalta?

    Omasta taustasta sen verran, että olen ollut naimisissa 12-vuotta ja yrittänyt saada vaimoa vieraisiin jo kolme vuotta, mutta aika nihkeästi vaimo tähä suhtautuu.

    VastaaPoista
  9. Hei Anita, Vastaus puuttuu ;)

    VastaaPoista