keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Näin Janita löytää sinut - Tai sinä Janitan!

Tasaisin väliajoin saan privakysymyksiä.

Ensimmäinen on, da daa, yllätys, yllätys. "Kuinka sua pääsee panemaan?" ja toinen muutamaan otteeseen esille tullut kysymys tai kommentti on ollut juuri siitä, että kuinka/mistä olen/olemme löytäneet sopivaa seuraa ja kuinka varmistua seuran täysipäisyydestä. Yritän tässä vastailla näihin.

Minulla on kerronta hivenen hyppinyt aikajaksolla keväästä nykyhetkeen ja takaisin, mutta jahka pääsen keväästä hieman eteenpäin kerronnassa, niin voin valottaa, että kyllä sellainen huonokin kokemus löytyy. Tämä negatiivinen kokemus liittyi siihen, että tämä, nautinnon jumalaksi itseään mainostanut mies oli lähettänyt itsestään 10 vuotta ja 20 kiloa vanhan valokuvan. Voin kuulkaa kertoa, että Janitalla asui hämmennys keskellä suuta kun mies TÄYTTI näkökentän. :-)

Mistä seuraa etsitään?

Riippuu tietenkin strategiasta. Me aloitimme etsimään netin kautta seuraa ja olemme löytäneet siihen pari lainalaisuutta. Käytät sitten ns. ilmaisia tai maksullisia treffipalstoja, niin voit valita sieltä profiilien perusteella miellyttävimpiä kohteita ja kirjoittaa heille. Meitä Aisuri tai kimppaharrastajia on kaikista yhteiskuntaluokista, joten valitse sieltä ilmoituksista sellaisia tekstejä, jotka tuntuvat sinusta turvallisimmalla ja ovat lähinnä omaa persoonakäsitystäsi. Joitakinhan saattaa kiinnostaa juuri nuo suorasukaisen rasvaiset: "Kuinka sua pääsee panemaan?", sanat, mutta ei minua, eikä meitä.

Valtaosan tavatuista henkilöistä olemme löytäneet oman ilmoituksemme kautta. Olemme ilmoitelleet satunnaisesti iskurissa ja sen lisäksi minulla on profiili kahdessa eri maksullisessa deittiportaalissa. Maksullisten treffiportaalien kautta seuran löytämisessä on yksi iso ero verrattuna näihin ilmaisiin palveluihin. Ero on siinä, että maksullisessa treffiportaalissa henkilöt ovat keskiarvoisesti enemmän tosissaan. Mukana olevat ovat tehneet investoinnin, sitoutumisen, kun taas ilmaisissa on ollut enemmän feikkejä tai epärehellisiä, koska siellä on esim. mahdollista, että voit vastata eri sähköpostiosoitteista erilaisia vastauksia jos eka ei ota onkeen.

Vaikkakin tässä hivenen nostatan maksullisen portaalin brändiä, niin pitää muistaa, että esim. ensimmäisen upean miehen nappasimme juuri iskurin kautta.

Olkoon ensikontakti tapahtunut sitten puolin tai toisin, niin omalta osaltamme olemme kirjoitelleet kovastikin reilun kymmenkunta viestiä puolin ja toisin mahdollisen ehdokkaan kanssa. Oleellista meille on ollut sellainen hyvän henkilökemian syntyminen jo tekstin perusteella. Lisäksi olemme tehneet jossain vaiheessa kirjeenvaihtoa puhelintreffit ja meistä molemmat olemme jutelleet ehdokkaan/ehdokkaiden kanssa. Huomaa, että jos ihminen ei pysty järjestämään itselleen aikaa sopivaan juttutuokioon puhelimessa, niin hän tuskin pystyy järjestämään aikaa tapaamiseenkaan. Emme soita puheluita omasta numerosta, vaan käytämme prepaid-numeroa.

Kun yhdistelee kolme asiaa.
Valokuva + Kirjoitettu teksti + Puhelintuokio = Mahdollinen ensitapaaminen.

Noista kolmesta muodostuu kyllä mielestämme fiksu yleiskuva, jonka perusteella on mahdollista sopia tapaaminen. Olemme suosineet tapaamisissa aina paikkoja, jossa voi kohtuudella seurustella vaikka yhden lasillisen ääressä, ihan julkisella paikalla. Mihinkään suoraan hotellihuonetapaamiseen emme/en ole ikinä lähtenyt.

Yleisesti ottaen olemme laittaneet merkille, että kun rupattelee ja kirjoittelee ihmisten kanssa hetken, saman yhteisesti kiinnostavan aihepiirin parissa, niin henkilökemiakin on toiminut kohtuullisen hyvin kaikkien kanssa. Toki mekin olemme menneet puihin valokuvan ja puhelinkeskustelun jälkeen, mutta sehän kuuluu asiaan. Ei kaikille pidä antaa, eikä kaikkien pidä antaa minulle. :-)

Koska osaa porukkaa kiinnostaa, että mitä palveluita käytämme, niin tosiaan, ilmoittelemme satunnaisesti iskurissa ja sen lisäksi profiili löytyy Victoria Milanista ja Flirtistä. Ehkä tällä hetkellä eniten tulee käytettyä tuota Victoria kun sinne on Premium-jäsenyys. Iso osa kontakteista ei johda yhtään mihinkään, vaan jää ns. kirjoittelun asteelle.

t. Janita

Ps. Mikäli noista ei löydy sopivia vaihtoehtoja, niin muistutellaan vielä seuraavista mahdollisuuksista.

www.deitti.net
www.eliittikumppani.fi
http://treffit.suomi24.fi/site/login

ps2. Millaisia kokemuksia teillä on eri deittipalveluista. Mahtavinta on toki iskeä se sopiva ravintolasta. Siihen liittyy omanlainen tunne Aisurin katsoessa sivusta, kun narttua viedään.











6 kommenttia:

  1. Seuran etsinnässä, käytätkö aina kuvallista ilmoitusta vai ilman kuvaa? Jos olet käyttänyt tai molempia, niin miten se vaikuttaa vastaajien "tasoon"?

    VastaaPoista
  2. Vielä kysyisin, oletteko te vastanneet miesten ilmoituksiin vai onko kaikki jatkokontaktit tapahtuneet miesten vastauksista teidän ilmoitukseenne.

    VastaaPoista
  3. Kuvan käyttö saa enemmän vastauksia aikaan, mutta varsinaisesti se ei ole mielestäni vaikuttanut paljoakaan vastaajien "tasoon". Sehän on lisäksi jokaisen omakohtainen kokemus.

    Pääsääntöisesti olemme olleet itse aktiivisia ilmoittajia, koska siten saa tilanteesta paremman otteen! :-)

    VastaaPoista
  4. Harkitsisin ehkä OkCupidia. Siellä on hyvin vapaamielisiä miehiä ja naisia.

    VastaaPoista
  5. Olen suoraan sanoen konkari nuorten naisten iskemisessä netissä. Olen harrastanut asiaa niin kauan, että jotkut panoistani voisivat hyvin kutsua minua isukiksi :)
    Mutta naisen saa iskettyä aivan hyvin ilmaisilta palstoilta ja varsinkin chateista. Menetelmä on yksinkertainen. Pitää vain osata keskustella. Yleensä hyvät keskustelut tuovat naiset luokse. Tosin, kokemuksesta voin sanoa, että vähä sanaiset tytöt ovat joskus todella helppoja kohteita myös.
    Kuvista voin todeta, että tähän päivän mennessä en juurikaan ole kuvani iskemisessä tarvinnut - ilman sen näyttämistä yleensä olen saanut ekoilla treffeillä.

    Mutta keskustelu joko vähän tapaamista ehdottavalla pohjalla on usein se paras menetelmä. Tapaamista ei kannata odottaa viikko kausia. Ja on hyvä muistaa olla ystävällinen.
    Tietenkin jos haluaa olla röyhkeä, niin rahallakin tippuu, mutta henkilökohtaisesti rahat jutut eivät kiinnosta minua. Ne ovat aivan liian sterilejä.

    VastaaPoista
  6. miten näissä maksullisissa palveluissa toi irtisanominen sitten?joka puolelta lukenu että ei pääse eroon kun on maksanu.ainakin flirtistä on tosi monta mainintaa

    VastaaPoista