maanantai 30. syyskuuta 2013

Naisnäkökulmaa vibraattorin valintaan.

Tuossa aiemmin anonyymi kyseli naisnäkökulmaa vibraattoriin liittyen.

Vastaan erikseen tähän, kun en osannut linkittää tuohon kommentti-osioon.

Oma ehdoton suosikkini on sauva, josta löytyy klitoriskiihotin. Yritin omasta sauvasta katsoa mallia ja merkkiä, mutta en ollut aivan varma. Oma sauvani on hyvinkin samanlainen kuin Tämä ihanainen.

Toinen tuote mistä on ollut yhdessä mieheni kanssa paljon iloa, on ollut sellainen ihan tavallinen penisrengas, jossa on kiihotin nystyröitä. Itse olen tykännyt enemmän tällaisesta jossa ei ole mitään värinää. On vaan älyttömän kiva ratsastaessa olla kalu syvällä sisällä ja aivan pienesti liikkuen hieroa klitorista tuota vastaan ja säätää tunnetta sitä kautta. Jotenkin ne kovaa värisevät ovat olleet aidon kanssa sekstatessa mulle turn ja off.

Jossain aiemmin tulikin ilmi toi mun suihkukaveri, jota tulee aina silloin tällöin käytettyä, mutta on tosiaan vähän hinnakas.

Mutta pitää muistaa, että mun ajatukset ja tuntemukset ovat omiani, joten ihan omalla riskillä vaan ostamaan sopivaa. Varmasti vaimoke näistäkin tykkää, mutta häveliäisyyttä näiden käyttöön saattaa liittyä, joten anna vaimon rauhassa harjoitella.... vaikka salaa....  :-)

t. Janita

4 kommenttia:

  1. Lelut tuovat mukavan lisän petipuuhiin. Toivoisin että mahdollisimman moni uskaltaisi kokeilla ja kertoisi miehelleen mistä pitää. Meillä lelut käytössä eikä siinä ole mitään häveliästä. Seksi on iloinen asia. En tiedä mikä itseni on "vapauttanut" ehkä kuitenkin se että on pystynyt avoimesti kertomaan toiselle mistä pitää ja mies on avoin kaikelle.

    VastaaPoista
  2. Lelut... voih. :D Yksi mikä toimii myös hyvin, on suihkuletku/hierova suihkupää. Siinä samalla mies sormettamassa... tajunnanräjäyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle on sattunut tässä tilanteessa myös nolo moka. Olin jo leikkinyt suihkun kanssa ja ihan normisti peseytyessäni jotenkin ajatuksissani painon hierontasuihkun päälle... Valitettavasti veden voimakkuus oli melko lujalla..... :-(

      Paitsi, että on siitä sen verran aikaa, että nyt voisi laittaa jo hymynaaman.... :-)

      Poista
  3. Olet tismalleen oikeassa. Pitää ymmärtää kertoa, mitä haluaa. Harva moisesta suuttuu. On se sitten käsiraudat ja piiska, tai aito kalu vibran sijaan, niin tuo pitää paikkansa. Elä ja nauti elämästä, kukaan muu ei tee sitä puolestasi!

    VastaaPoista