torstai 29. elokuuta 2013

Näin mieheni taivutteli minut ryhmäseksiin.

Niinpä. Eilinen postaus jäi ajanpuutteen vuoksi kesken, joten jatketaan.

Blogissani kertaan päiväkirjaani tukeutuen viime kevään tapahtumia. Huhtikuisena lauantaina todellakin minusta tehtiin vieraan alla nauttiva narttu ja tieltä ei ole ollut paluuta.

Kuten aiemmissa jutuissani kommentoin, niin olin ollut lasten hankinnasta lukien viidentoistavuoden seksuaalisessa tyhjiössä pääosin omasta syystä ja halusta. (Ehkä vähän miehenkin syystä.)

Koko vyyhti alkoi purkautua kun vietimme mieheni kanssa talvella hotelliviikonloppua Kuopiossa. Kyseisenä iltana käytiin juopumassa parissa pubissa ja vähän tanssittiinkin. Mikä tärkeintä, hotellihuoneessa harrastettiin intiimisti leikkejä, jonka jälkeen avautui aivan uudella tavalla keskusteluyhteys omaan puolisoon. Puhuttiin kuluneista vuosista ja kokemuksista paljon, mutta myös kivasti sujuneen seksin tiimoilta puhuttiin omista toiveista ja odotuksista seksin osalta. Tässä yhteydessä mieheni sanoi, että hänellä on toive, josta hän ei ole koskaan puhunut minulle ääneen: "Hän haluaisi joskus katsoa kun rakastelen vieraan miehen kanssa!"

MITÄ?

"Minulle tuottaisi suunnatonta tyydytystä katsoa kun rakastelet vieraan miehen kanssa ja nähdä sun kiima, minkä vieras aiheuttaa sinulle. Lisäksi haluaisin, että lähdet joskus viihteelle seksikkäästi pukeutuneena ja isket itsellesi miehen!"

En voinut mitenkään ymmärtää tuota ajatusta, että miten hän saisi nautintoa moisesta hulluudesta. Miksi? Mikä juju? Jokatapauksessa tuo viikonloppu lähensi meitä niin paljon, että keskinäisestä ilottelusta tuli tavanomaista ja rohkenin ostamaan hivenen kuumenpia alusasuja itselleni.  Seksihetkissämme mieheni palasi tähän aisuri-teemaan aina silloin tällöin ja näin kuinka kuumana hän kävi kun asiasta juteltiin. Tuntui, että hän oli noina hetkinä hän pääsi todella sfääreihin kun hehkutettiin kuinka nuolen vieraan miehen kalua ja miten hän nussii minua jättikyrvällään. Hän tuntui aina noissa tilanteessa itse jotenkin niin kivikovalta ja lujaa seisovalta, että vagina on panon jälkeen aivan hellänä.

Asiat etenivät omalta osaltani niin, että rupesin hyväksymään ajatuksen ja jollain hullulla tavalla ymmärtämään  häntä. Hänen halunsa tuntui aidolta ja itsekin aloin syttyä ajatuksesta kokea jotain uutta. Asiat saivat tuulta alleen kun lupasin, että mieheni saisi tehdä treffipalstalle ilmoituksen, jossa haettiin kolmatta pyörää, mutta vain sitä varten, että voitaisiin vähän miettiä ja fiilistellä asian tiimoilta. En luvannut tavata ketään, mutta mieheni tuntui innostuvan liiankin, että sai laittaa ilmoituksen. Emme lähettäneet viestiä yhdellekään vastanneelle, joita oli kymmenittäin. Se jäi viesteistä mieleen, että 90% miehistä on vajailla älynlahjoilla varustettuja (sorry miehet), mutta te 90% jotka vastasitte, teitte sen sanoin. "Oon täältä XX paikasta, mul ei oo paikkaa. oon tosi kova nuoleeen ja tykkään nuolla naisen. Millo tavataa". Nämä vastaukset siitä huolimatta, että toivottiin laatuvastauksia. Sellaisiahan nämä. Laatuvastaukset.

Noista miesten vastauksista pari erottui myönteisellä tavalla edukseen. Niissä oli tekstissä linkki mistä voi käydä katsomassa kuvan ja teksti vastasi omaa sielunmaisemaa. Mieheni oli sitten mennyt tulostamaan näiden kahden kaverin kuvat netistä ja hän oli laittanut ne tyynyni alle, ennen kuin siirryimme sänkyyn. Mieheni vietteli minua hyväillen ja alkoi juttelemaan taas kolmannesta pyörästä. Suudelmat tippuivat kaulalle ja pikku hiljaa hän siirtyi kivettyneiden nännieni kautta yhä alemmas. Mieheni nuoli reisieni sisäpintoja ja kiusallisen läheltä vakoani kuitenkaan siihen koskematta. Samalla hän pyysi minua ottamaan tyynyni alta paperit ja katsomaan niitä. Minua hymyilytti, että hän oli nähnyt moisen vaivan ja olin aivan kuumana jo valmiiksi. "Kumman kanssa olisit niistä (kuvista) mieluummin?" Vastasin ujosti, että "tän tamperelaisen." "Katso sit tiukasti sitä kuvaa, sillä hän tekisi varmasti näin!", mieheni sanoi ja alkoi nuolla todella herkällä otteella vakoani. Nosteli klitorista kevyesti kielellään ja oli silloin tällöin ahnaampi. Tuona hetkenä syöksyin kiimassani todella syvälle itseeni ja olin valmis lupaamaan miehelleni haluamansa kokemuksen. Katsoin kuvasta tamperelaismiehen hyvää kroppaa ja tiukasti seisovaa kullia ja sanoin miehelleni: "Jos sinä haluat olla se aisuri, niin minä olen sitten se narttu".

Seuraavana päivänä lähetimme tamperelaismiehelle sähköpostia.

------------------------
Kiitti kaikille lukijoille. Olen yllättynyt miten paljon aikaa tämä bloggaaminen ottaa kun kirjoittamiseen ei jää tarpeeksi arjessa aikaa. Olkaa kärsivällisiä. Kiiruhdan näköjään hitaasti, mutta varmasti näitä omia seksikokemuksiani (kokemuksiamme) kohden. Kommentoida saa ja ne ovat erittäin tervetulleita.

t. Janita

6 kommenttia:

  1. Moi! :)

    Itse haluaisin kuulla enemmän siitä, että millon olette tavanneet ja milloin miehesi esitti ensimmäistä kertaa tuon kyseisen kiihotuksen lauseen "haluan sulle toista miestä" :)

    Pientä historiaa siis :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymyksestä/palautteesta. :-)
    Nämä ovat ilo ja suola.

    Yhdessä ollaan oltu yhdeksänkymmentä luvun puolesta välistä lukien. Alussa olimme niin umpirakastuneita toisiimme, että edes miehelleni ei olisi mahtunut mitään ajatusta kolmannesta pyörästä.

    Jäin nyt itsekin miettimään tuota ajatusta, että mikä on ollut ensimmäinen kerta kun olen kuullut tämän kolmaspyöräasian, niin ehkä siihen liittyy häivähdyksenomainen muistikuva joltain hotellilomalta vuosien vuosien takaa. Tähän varmaankin liittyi se, että oltiin ensin konsertissa, syömässä, juopumassa ja sen jälkeen hotellihuoneessa katsottiin pornoa maksukanavalta. Siellä ollut ryhmäseksikohtaus ajoi mieheni kysymään moista mutta se meni siinä tilanteessa täysin ohi koko juttu, eikä siihen palattu. Hassu juttu, miten en ollut muistanut tätä ollenkaan.

    Mutta varsinaisesti mieheni otti tämän asian esille tämän vuoden tammikuussa, kuten tuolla aiemmin siitä taisin mainitakin.

    VastaaPoista
  3. Hei,

    Todella upeaa lukea tavallisen (? ;)) naisen kokemuksia aiheesta! Meidän perhetilanteemme lähes identtinen, ja olen jo vuosia keskustellut ja fantasioinut aiheesta vaimoni kanssa. Toistaiseksi kaikki on jäänyt vain puheen asteelle, ja hän ei ole tuntunut olevan kuitenkaan valmis oikeasti toteuttamaan asiaa ("eihän sellaista kukaan OIKEASTI tee..."). Täytyy pyytää häntä tutustumaan blogiisi! Odotan mielenkiinnolla päivityksiä!

    VastaaPoista
  4. Hei Janita,

    Tämä asia on lähellä meidänkin elämää.

    Mukava lukea blogiasi.

    t.Mia

    VastaaPoista
  5. Ihania vastauksia, kiitos niistä.

    Eiköhän ensi viikolla päästä jo asiaa kun!
    ;-)

    VastaaPoista
  6. Me ollaan lapseton pariskunta, yhdessä oltu 8 vuotta ja viimeiset vuodet meidän seksielämä on ollut samanlaista kuin teillä ennen. Meillä mies ei kiinnostunut mistään ryhmäseksistä, ei edes naisen edun nimissä.. Harmillista koska olen itse alkanut katsella itselleni uutta seuraa, seksiseuraa..

    VastaaPoista